Dagpengeland
Dagpengelands uafhængige facebooksideFacebookRSS

Om Dagpengeland


 
Nå jo, forresten, jeg hedder Lau og blev færdiguddannet cand.scient.adm. i 2010. Burde jeg egentlig ikke finde mig et arbejde, i stedet for at skrive det her? Jo.
 
Men samtidig synes jeg, det er min pligt grundigt at fortælle om den overvældende fornuft, med hvilken statskassens stakater finder anvendelse i beskæftigelsessystemet. Og med hvilken omtanke, menneskelige ressourcer sættes i scene.
 
Alle historier på Dagpengeland.dk er sandfærdige beretninger om mine oplevelser. Der er ikke digtet eller lagt til. Historierne fra Integros jobsøgningskursus - som jeg fulgte fra slutningen af september 2010 til slutningen af oktober 2010 - er først og fremmest baseret på notater og Integros eget undervisningsmateriale. Alle eksempler på overheads, undervisningsmateriale og deslige er ægte.
 
De forskellige historier er i videst muligt omfang søgt bekræftet hos øvrige kursusdeltagere, ligesom jeg overfor mine medkursister har gjort klart, at jeg ville skrive en dagbog. Det har ingen af kursusmedlemmerne haft noget imod, og jeg har fået hjælp til at få styr på de forskellige indslag. Med en enkelt undtagelse er ingen af mine medkursister nævnt ved navn, men jeg skylder alle stor tak.
 
Jeg har valgt at give alle Integro-medarbejdere, jeg er stødt på, andre navne.
 
Har du spørgsmål, kommentarer, ris eller ros, er du velkommen til at skrive på:
 
dagpengeland[snabela]dagpengeland.dk
 
 
- Lau Aaen (www.lauaaen.dk)
 
 
Facebook // Facebook.com/dagpengeland
 
 
 
 
Tilbage
 
 
 


Tilbage

Tilbage

Reaktioner

Dagpengeland udkommer på Gyldendal den 29. marts

Meget mere end bloggen. Dagpengeland i bogform.
»Læs mere
»Køb bogen her